Технологія сушіння плодів та овочів : конспект лекцій - Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2002)
Конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091706 «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» денної та заочної форм навчання.

Lecture for the students specialty 7.091706 "Storage Technology, preservation and processing fruits and vegetables "full-time and distance learning.
Keywords: технологія сушіння; tech drying; плоди; овочі; технологічні вимоги; vegetables; technological requirements; fruits; кафедра технології консервування