Мобільні технології в готельному бізнесі - Попенко, Віола Олегівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
На сьогодні мобільні технології дуже стрімко розвиваються. Ймовірно жодна людина в світі не здатна уявити своє життя без мобільного телефону. Смартфони охопили усі сфери життя людини, не став винятком і готельний бізнес. Today mobile technologies very rapidly developing. Probably no one in the world can not imagine life without a mobile phone. Smartphones covered all areas of life, not an exception and hospitality.
Keywords: мобільні технології; mobile technologies; смартфони; smartphones; туристичні організації; tourism organizations; кафедра туристичного та готельного бізнесу