Корх, Тетяна Анатоліївна2022-10-142022-10-142022Корх, Т. А. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якості виробництва батону «Український новий» для оператора ринку ТОВ «Сумська паляниця» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Анатоліївна Корх ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2022. – 104 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38262otherкафедра експертизи харчових продуктівсистеми управління якостіхлібопекарське виробництвоменеджмент якостікарта процесудіаграма ІсікавиРозроблення рекомендацій з впровадження системи управління якості виробництва батону «Український новий» для оператора ринку ТОВ «Сумська паляниця»Other