Інтенсифікація процесу сушіння екстракційної суміші з лікарських рослин - Палаш, Анатолій Анатолійович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2005)
Розглянемо процес сушіння продукту в трьохфазній системі. За умов сушіння продукту в трьохфазній системі видалення вологи із продукту відбувається рівномірно по всій поверхні теплообміну. Режим термічної дії на продукт є двохстороннім. Із одного боку, продукт висушується за рахунок температури потоку гарячого повітря t1, а з другого, за рахунок дії температури фторопластового кубика t2. Це забезпечує інтенсифікацію теплообмінних процесів. Consider the process of drying the product in the three-phase system. When drying the product in the three-phase system of removing moisture from the product occurs uniformly across the surface heat transfer. Thermal regime of the product is two-way. With one hand, the product is dried by hot air stream temperature t1, and on the other, due to temperatures fluoroplastic cube t2. This provides an intensification of heat exchange processes.
Keywords: лікарські трави; аренарії; інтенсифікація; новоіманін; сальвій; трьохфазна система; medicinal herbs; arenariyi; intensification; novoimanin; salva; three phase system; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв