Тимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена Вікторівна2014-05-232014-05-232012Тимчук, А. В. Технологічні характеристики білково-рослинних сумішей на основі сиру кисломолочного / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : Міжнародна наукова-практична конференція, 27-28 вересня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14484Досліджено вплив рослинних інгредієнтів з підвищеним вмістом вуглеводів на вологоутримуючу здатність сумішей на основі сиру кисломолочного, а також на показник пластичності за рахунок зв’язування вільної вологи молочно-білкової основи, під час заморожування, зберігання та дефростації. The effect of the herbal ingredients with a high content of carbohydrates on water-retaining capacity on the basis of mixtures of curd and for the plasticity of component due to the binding of free moisture dairy protein based upon freezing, storage and thawing.otherбілково-рослинні сумішіprotein-vegetable mixtureзаморожуванняfreezingдефростаціяthawingкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологічні характеристики білково-рослинних сумішей на основі сиру кисломолочногоThesis