Технологічні характеристики білково-рослинних сумішей на основі сиру кисломолочного - Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2012)
Досліджено вплив рослинних інгредієнтів з підвищеним вмістом вуглеводів на вологоутримуючу здатність сумішей на основі сиру кисломолочного, а також на показник пластичності за рахунок зв’язування вільної вологи молочно-білкової основи, під час заморожування, зберігання та дефростації. The effect of the herbal ingredients with a high content of carbohydrates on water-retaining capacity on the basis of mixtures of curd and for the plasticity of component due to the binding of free moisture dairy protein based upon freezing, storage and thawing.
Keywords: білково-рослинні суміші; protein-vegetable mixture; заморожування; freezing; дефростація; thawing; кафедра технології молока і молочних продуктів