Волоські горіхи як сировина для промислового виробництва олії та паст - Лукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2022)
У роботі розглянуто питання промислової переробки волоських горіхів. Виробництво горіхових паст та олій в Україні є перспективним напрямом харчової промисловості, з огляду великої кількості садів волоських горіхів. Особливу увагу при розробленні технології виробництва паст і олій слід звернути на збільшення терміну зберігання готової продукції. The issue of industrial processing of walnuts is considered in the work. The production of nut pastes and oils in Ukraine is a promising area of the food industry, given the large number of walnut orchards. Particular attention in the development of technology for the production of pastes and oils should be paid to increase the shelf life of finished products.
Keywords: волоські горіхи; олія; паста; виробництво; кафедра технології консервування; walnuts; oil; pasta; production