Лукіянік, Олександра ВалентинівнаШутюк, Віталій Володимирович2022-05-252022-05-252022Лукіянік, О. В. Волоські горіхи як сировина для промислового виробництва олії та паст / О. В. Лукіянік, В.В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 171https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37489У роботі розглянуто питання промислової переробки волоських горіхів. Виробництво горіхових паст та олій в Україні є перспективним напрямом харчової промисловості, з огляду великої кількості садів волоських горіхів. Особливу увагу при розробленні технології виробництва паст і олій слід звернути на збільшення терміну зберігання готової продукції. The issue of industrial processing of walnuts is considered in the work. The production of nut pastes and oils in Ukraine is a promising area of the food industry, given the large number of walnut orchards. Particular attention in the development of technology for the production of pastes and oils should be paid to increase the shelf life of finished products.волоські горіхиоліяпаставиробництвокафедра технології консервуванняwalnutsoilpastaproductionВолоські горіхи як сировина для промислового виробництва олії та пастThesis