Визначення цільової групи споживачів продукції ГК «Нові продукти» за ступенем необхідності товару - Дубінська, Оксана Борисівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2016)
Розглядається процес визначення цільової групи споживачів. Обґрунтовується необхідність застосування сегментування ринку. Наводяться питання для проведення опитування за ознакою «ступінь необхідності товару». Подано результати анкетування. The process of identifying the target group of consumers. The necessity of the use of market segmentation. We present questions for the survey on the basis of "the degree necessary goods". The results of the survey.
Keywords: кафедра маркетингу; цільовий ринок; цільова група споживачів; сегментування ринку; ступінь необхідності товару; target market; target group of consumers; market segmentation; the degree of necessity goods