Миндрул, Наталія ПетрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2017-09-262017-09-262016Миндрул, Н. П. Оцінка якості меду за показником забарвлення / Н. П. Миндрул, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 126-127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25910У роботі розглянуто методик визначення забарвлення меду з використанням комп'ютерної колориметрії із встановлення значень колірних координат. The paper discusses methods for determining the color of honey colorimetry using a computer to establish the color coordinate values.uk-UKмедзабаврленняколорметріякафедра експертизи харчових продуктівhoneycolorcolorimetrydepartment of food testingОцінка якості меду за показником забарвленняThesis