Інноваційні підходи у розвитку територіально-рекреаційного комплексу Волинського регіону - Коцан, Наталія Несторівна; Мазурець, Роман Русланович; Войчук, Максим Володимирович (My University, 2010)
Охарактеризовано інноваційні процеси в туризмі. Проаналізовано туристично-рекреаційний потенціал Волинського регіону. Виявлено основні проблеми функціонування територіально-рекреаційного комплексу Волині та наведено можливі шляхи їх вирішення. Characterized by innovative processes in tourism. Analyzed tourist and recreational potential of the Volyn region. Discover the main problems of functioning territorially - recreational complex of Volyn and provides possible solutions.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; інновації (туризм); Волинська область; рекреаційний комплекс; innovation (tourism); recreational complex