Коваленко, Олександра СергіївнаГойко, Ірина Юріївна2022-12-212022-12-212022Коваленко, О. Зефір оздоровчого призначення / О. Коваленко, І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 27–28https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38745Розроблено новий вид кондитерських виробів, а саме зефір, з використання різноманітних фруктів та ягід. A new type of confectionery, namely marshmallow, has been developed using various fruits and berries.пюре з журавлинизефіряблучне пюрекондитерські виробиcranberry pureemarshmallowsapplesauceconfectionerукафедра технології оздоровчих продуктівЗефір оздоровчого призначенняThesis