Зефір оздоровчого призначення - Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2022)
Розроблено новий вид кондитерських виробів, а саме зефір, з використання різноманітних фруктів та ягід. A new type of confectionery, namely marshmallow, has been developed using various fruits and berries.
Keywords: пюре з журавлини; зефір; яблучне пюре; кондитерські вироби; cranberry puree; marshmallows; applesauce; confectionerу; кафедра технології оздоровчих продуктів