Визначення оцінки якості та безпеки безалкогольного напою для військовослужбовців - Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2025)
Розроблений безалкогольний напій може використовуватись у складі раціонів харчування норми №15 для забезпечення військовослужбовців необхідними мікро- та макроелементами, а також є якісним та безпечним.
Keywords: глід криваво-червоний; м’ята перцева; шипшина; журавлина; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів; напій безалкогольний оздоровчий