Філософія реального буття Вінченцо Джоберті - Клочков, Ілля Володимирович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна (My University, 2012)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблем гносеології. This article dedicates to the complex review of the gnoseolodgy problem.
Keywords: наука; раціональність; мислення; кафедра гуманітарних дисциплін; science; rationality; mind