Паломництво в світ Бредні Пірсона (концептуально-семантичний аналіз роману А. Мердок «Чорний принц») - Клочков, Ілля Володимирович; Іванцова, О. (My University, 2007)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблемам твору А. Мердок; This article dedicates to the complex review of the problem by novel A. Murdoch.
Keywords: історія; культура; мистецтво; art; history; culture; кафедра гуманітарних дисциплін