Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту, використовуючи метод одного параметру - Рідкоус, Володимир Васильович (My University, 2018)
Доведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of applying of analytical calculations and refractometer measuring for express-method of determination of ethanol content and real extract in fermented wort at determination of fermentative activity of yeast has been proven.
Keywords: бродильна активність дріжджів; етиловий спирт; дійсний екстракт; fermentative yeast activity; ethanol; real extract; кафедра готельно-ресторанної справи