Рідкоус, Володимир Васильович2018-11-272018-11-272018Рідкоус, В. В. Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту, використовуючи метод одного параметру / В. В. Рідкоус // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч. 3. - С. 400https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28536Доведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of applying of analytical calculations and refractometer measuring for express-method of determination of ethanol content and real extract in fermented wort at determination of fermentative activity of yeast has been proven.uk-UKбродильна активність дріжджіветиловий спиртдійсний екстрактfermentative yeast activityethanolreal extractкафедра готельно-ресторанної справиВизначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту, використовуючи метод одного параметруThesis