Екологічний туризм як інновацій вид туристичної діяльності - Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2014)
У прогнозі розвитку туристських напрямків, зробленому Всесвітньою туристичною організацією (ЮНВТО) і представленому в дослідженні «Tourism: 2020 Vision», визначено найбільш перспективні напрями й види туризму початку XXI століття, серед яких чільне місце займає екологічний туризм.
Keywords: туристична діяльності; природні ресурси; екологічний туризм; туристическая деятельности; экологический туризм; природные ресурсы; tourism; natural resources; ecotourism; кафедра туристичного та готельного бізнесу