Володченкова, Наталія ВалеріївнаХіврич, Олександр ВасильовичЛевченко, Олег Григорович2014-02-272014-02-272013Володченкова, Н. В. Вибухобезпека виробничих об’єктів харчової промисловості до впливу повітряної вибухової хвилі / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич, О. Г. Левченко // Наукові праці НУХТ. – 2013. - № 51. - C. 57-63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12859Удосконалено метод оцінки пожежо-вибухонебезпеки елементів (будівель, обладнання, технологічного процесу) виробничих об’єктів підприємств харчової промисловості до впливу уражаючих факторів повітряної вибухової хвилі. Для встановлення достовірного значення величини надлишкового тиску та визначення ступеня вибухозахисту елементів конструкцій підприємства розраховані відповідні коефіцієнти. Improved the method for assessing protection against fires and explosions elements (buildings, equipment, process) industrial facilities of the food industry to the effects of damaging factors of air blast. To establish the fair value of the quantity overpressure and explosion to determine the degree of structural elements the corresponding coefficients calculated factory.uk-UKаваріяповітряна вибухова хвилявибухозахиствибухaccidentair blastexplosion safetyexplosionкафедра екології та екоменеджментуВибухобезпека виробничих об’єктів харчової промисловості до впливу повітряної вибухової хвиліArticle