Вибухобезпека виробничих об’єктів харчової промисловості до впливу повітряної вибухової хвилі - Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр Васильович; Левченко, Олег Григорович (My University, 2013)
Удосконалено метод оцінки пожежо-вибухонебезпеки елементів (будівель, обладнання, технологічного процесу) виробничих об’єктів підприємств харчової промисловості до впливу уражаючих факторів повітряної вибухової хвилі. Для встановлення достовірного значення величини надлишкового тиску та визначення ступеня вибухозахисту елементів конструкцій підприємства розраховані відповідні коефіцієнти.
Keywords: вибухова хвиля; вибухозахист; кафедра екології та екоменеджменту