Бессараб, Олександр СеменовичГончар, ЮліяПисарєв, Максим Григорович2013-11-152013-11-152013Бессараб, О. С. Дослідження процесу утворення N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томатопродуктах / О. С. Бессараб, Ю. О. Гончар, М. Г. Писарєв // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез Міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листопада. – К: НУХТ, 2013. – С. 169-170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11398В тезах розглядається вплив процесу концентрування томатопродуктів на зміну вмісту нітритів в них. На основі отриманих лабораторних досліджень наведено математичні та графічні залежності зміни вмісту N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томат-продуктах. In theses dealing with the effects of the process of concentrating tomato to replace the content of nitrites in them. On the basis of laboratory studies are mathematical and graphical content changes depending on N-nitrozodymetylaminu in concentrated tomato products.uk-UKтоматиконцентруваннянітритиtomatoconcentrationnitriteкафедра технології консервуванняДослідження процесу утворення N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томатопродуктахThesis