Дослідження процесу утворення N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томатопродуктах - Бессараб, Олександр Семенович; Гончар, Юлія; Писарєв, Максим Григорович (My University, 2013)
В тезах розглядається вплив процесу концентрування томатопродуктів на зміну вмісту нітритів в них. На основі отриманих лабораторних досліджень наведено математичні та графічні залежності зміни вмісту N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томат-продуктах. In theses dealing with the effects of the process of concentrating tomato to replace the content of nitrites in them. On the basis of laboratory studies are mathematical and graphical content changes depending on N-nitrozodymetylaminu in concentrated tomato products.
Keywords: томати; концентрування; нітрити; tomato; concentration; nitrite; кафедра технології консервування