Рожко, Юрій АнтоновичОсіпчук, Наталія Василівна2016-05-232016-05-232002Рожко, Ю. А. Удосконалення технології ягідних соків з дикорослих рослин / Ю. А. Рожко, Н. В. Осіпчук // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23372Дикоростучі рослини є невичерпним джерелом для розширення асортименту продуктів харчування та напоїв лікувально-профілактичного призначення. Wild plants are an inexhaustible source of diversification for food and beverage preventive purposes.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадикоростучі рослинисікбезалкогольний напійwild plantsjuicesoft drinkУдосконалення технології ягідних соків з дикорослих рослинThesis