Удосконалення технології ягідних соків з дикорослих рослин - Рожко, Юрій Антонович; Осіпчук, Наталія Василівна (My University, 2002)
Дикоростучі рослини є невичерпним джерелом для розширення асортименту продуктів харчування та напоїв лікувально-профілактичного призначення. Wild plants are an inexhaustible source of diversification for food and beverage preventive purposes.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; дикоростучі рослини; сік; безалкогольний напій; wild plants; juice; soft drink