Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні - Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна (My University, 2008)
Визначено закономірності забарвлення скоринки хліба в залежності від температури скоринки і тривалості прогрівання, кислотності тіста, вмісту цукру і жиру. Определены закономерности окраски корки хлеба в зависимости от температуры корочки и продолжительности прогрева, кислотности теста, содержания сахара и жира. Сonformities with a law of colouring of crust of bread are define in depending on the temperature of crust and duration of warming up, acidity of dough, content of sugar and fat.
Keywords: температура; тривалість прогрівання; кислотність; вміст цукру і жиру; temperature; duration of warming up; acidity; maintenance of sugar and fat; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв