Теличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія Станіславівна2013-03-012013-03-012008Теличкун, В. І. Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Наукові праці НУХТ. - 2008.- № 25. - С. 61-62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6644Визначено закономірності забарвлення скоринки хліба в залежності від температури скоринки і тривалості прогрівання, кислотності тіста, вмісту цукру і жиру. Определены закономерности окраски корки хлеба в зависимости от температуры корочки и продолжительности прогрева, кислотности теста, содержания сахара и жира. Сonformities with a law of colouring of crust of bread are define in depending on the temperature of crust and duration of warming up, acidity of dough, content of sugar and fat.otherтемпературатривалість прогріваннякислотністьвміст цукру і жируtemperatureduration of warming upaciditymaintenance of sugar and fatкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканніArticle