Печиво «Сон» (Деклараційний патент на корисну модель № 115276) - Пригодський, Олександр Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2017)
Печиво, яке відрізняється тим, що додатково містить крохмаль, вівсяні пластівці, какао-порошок, арахіс, мигдаль, клітковину льону, олія соняшникова. Biscuits, which is different in that it additionally contains starch, oatmeal, cocoa powder, peanuts, almonds, flax fiber, sunflower oil.
Keywords: мікроелементи; порушення сну; емоційне навантаження; trace elements; sleep disorders; emotional stress; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції