Миронченко, Віталій ВолодимировичСтрашинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2023-02-032023-02-032019Миронченко, В. В. Використання моркви у технології ліверних ковбас / В. В. Миронченко, І. М. Страшинський, Ґ. І. Гончаров // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 346-347https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38957У науковій літературі обговорюються проблеми використання в рецептурах ліверних ковбас харчових добавок, що підвищують стійкість жиру до окислювання, які забезпечують необхідні колір і консистенцію ліверних ковбас. Використання таких добавок дає можливість значною мірою розширити асортимент новими смаковими відтінками, що відповідають практично всім побажанням і смакам споживачів.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврецептура ліверних ковбасбланшування м’ясної сировинифаршВикористання моркви у технології ліверних ковбасThesis