Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на корисну модель № 101984) - Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій Дмитрович (My University, 2015)
Спосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. Борошно використовується рисове, причому тісто має вологість 56-58 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 70-80 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. The rice flour is used, while dough has a humidity 56-58 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 70-80 seconds.
Keywords: вафельний лист; ультразвукова обробка; кавітація; рисове борошно; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів