Використання лізатів Bifidobacterium у косметичних засобах - Рубель, М. О.; Волошина, Ірина Миколаївна (My University, 2014)
Пробіотики, які використовуються в косметичних засобах, відновлюють природний баланс шкіри і підвищують її стійкість до зовнішніх факторів. Регулярне використання косметичних засобів з пробіотиками, відновлює баланс мікробного складу шкіри і підтримує його упродовж певного часу, створюючи умови, що забезпечують їй нормальне функціонування. Probiotics are used in cosmetics, restore the natural balance of the skin and increases its resistance to external factors. Regular use of cosmetic products with probiotics, restoring balance microbial composition of the skin and its supporting over time, creating conditions that confer proper operation.
Keywords: природний баланс; зовнішні фактори; косметичні засоби; natural balance; external factors; cosmetics