Дослідження термообробки інфрачервоним випромінюванням ковбасних виробів з метою інтенсифікації їх виробництва - Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна (My University, 2014)
Використання електрофізичних методів обробки харчових продуктів є одним з найбільш перспективних способів вирішення цієї важливої задачі. Застосування струму промислової частоти (50 Гц) технічно є більш простим і економічно доцільним порівняно з методами контактного і безконтактного нагріву струмами підвищених, високих частот і НВЧ.
Keywords: інфрачервоне випромінювання; ковбасні вироби; термообробка; инфракрасное излучение; термообработка; колбасные изделия; infrared radiation; sausages; heat treatment; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв