Бабанов, Ігор ГеннадійовичБабанова, Олена Ігорівна2014-11-102014-11-102014Бабанов, І. Г. Дослідження термообробки інфрачервоним випромінюванням ковбасних виробів з метою інтенсифікації їх виробництва / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 376.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18159Використання електрофізичних методів обробки харчових продуктів є одним з найбільш перспективних способів вирішення цієї важливої задачі. Застосування струму промислової частоти (50 Гц) технічно є більш простим і економічно доцільним порівняно з методами контактного і безконтактного нагріву струмами підвищених, високих частот і НВЧ.otherінфрачервоне випромінюванняковбасні виробитермообробкаинфракрасное излучениетермообработкаколбасные изделияinfrared radiationsausagesheat treatmentкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження термообробки інфрачервоним випромінюванням ковбасних виробів з метою інтенсифікації їх виробництваThesis