Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі - Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2014)
З врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.
Keywords: масляна паста; сироп обліпихи; лікувально-профілактичні властивості; butter paste; buckthorn syrup; therapeutic and prophylactic properties; кафедра технології молока і молочних продуктів