Бондаренко, БогданРашевська, Тамара Олексіївна2014-08-052014-08-052014Бондаренко, Б. В. Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі / Б. В. Бондаренко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 75–76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16299З врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.otherмасляна пастасироп обліпихилікувально-профілактичні властивостіbutter pastebuckthorn syruptherapeutic and prophylactic propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозіOther