Особливості формування потенціалу підприємства як структурної одиниці господарської системи - Михайленко, Ольга Валеріївна; Скоморохова, Світлана Юріївна (My University, 2013)
Досліджена економічна сутність підприємства як складної системи де всі рішення відносно його цілей, функцій, поведінки та структурних перетворень приймаються із врахуванням прояви системних властивостей на основі певних принципів та закономірностей. Стандартні види діяльності підприємства розглянуті з розподілом їх на пріоритетні напрямки та допоміжні. The economic nature of the enterprise as a complex system where all decisions regarding its objectives, functions, behavior and structural changes are taken into account manifestations of systemic properties based on certain principles and laws. Standard activities of the company examined the distribution of the priority areas and support.
Keywords: структурна одиниця господарювання; напрямки діяльності; стратегічна стійкість; потенціал; structural unit management; activities strategic stability; potential; кафедра обліку і аудиту