Мануфактурна та фабрично-мануфактурна стадії розвитку кондитерської промисловості Харкова (друга половина ХІХ- початок ХХ ст.) - Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2012)
У статті розглядається розвиток кондитерської промисловості Харкова у мануфактурній та фабрично-мануфактурній стадіях, його особливості та загальні закономірності. В окремому порядку приділяється увага персоналіям кондитерського світу Харкова та співвідношенню продуктів регіональної специфіки та загальноєвропейського асортименту. пThe paper is devoted to the development of the confectionery industry of Kharkov in manufactory and fabric-manufactory stages, its features and the general laws. In separately order the attention to a personnels of the confectionery world of Kharkov and a parity of products of regional specificity and the all-European assortment is paid.
Keywords: асортимент; range; мануфактура; кондитерська промисловість; кафедра гуманітарних дисциплін; manufacture; confectionery