Яценко, Володимир Миколайович2012-06-112012-06-112002Яценко, В. М. Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2002. – 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1284В якості структуроутворювача кондитерських виробів використовується желатин. На основі проведеного комплексу досліджень розроблені та науково обгрунтовані раціональні технології та оптимальні рецептурні композиції нових кондитерських виробів: маршмелоу, гумі-мармеладу, м'якої жувальної карамелі. Розроблені математичні моделі оцінки якості кондитерських виробів за комплексними показниками якості, які враховують вимоги Державних стандартів.uk-UKраціональні технологіїrational technologiesмаршмелоугумі-мармеладм´яка жувальна карамельжелатинmarsh-mellowhumе-fruit candymild masticator candygelatineРозробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину