Класифікація речовин-ксенобіотиків та способи їхньої біодеструкції - Красінько, Вікторія Олегівна (My University, 2012)
Подано класифікації речовин-ксенобіотиків та способів їхньої біодеструкції. Наведено детальний аналіз механізмів деструкції ксенобіотичних сполук в організмі людини та клітинах мікроорганізмів. Рекомендовано для студентів, які вивчають дисципліну "Основи екологічної біотехнології"
Keywords: біодеструкція; ксенобіотики; мікроорганізми; biodegradation; xenobiotics; microorganisms; кафедра біотехнології і мікробіології