Енергетичні напої з новими смаковими добавками - Кошова, Валентина Миколаївна; Черняк, І. О. (My University, 2011)
Досліджені різні смакові добавки, підібрані їх дози для приготування енергетичних напоїв.
Keywords: смакова добавка; вкусовая добавка; flavoring additive; енергетичний напій; вітаміни; гуарана; энергетический напиток; витамины; гуарана; energy drink; vitamins; guarana; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства