Оптимізація економічних рішень - Скопенко, Наталія Степанівна; Бовкун, Алла Олександрівна; Петренко, Олександр Якович (My University, 2007)
Розглянуто способи і методи обгрунтування прийняття оптимальних рішень в економіці, інструментарій побудови моделей, пояснення та прогнозування розвитку економічних процесів, а також практичне використання цих моделей. Methods and methods of ground of acceptance of optimum decisions are considered in an economy, tool of construction of models, explanation and prognostication of development of economic processes, and also practical use of these models.
Keywords: асортимент; оптимізація; виробництво; assortment; optimization; production; кафедра економіки праці та менеджменту