Кущ, Руслана ВікторівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072019Кущ, Р. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням композиційної суміші / Р. Кущ, О. Топчій // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів, студентів, 11-12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч 1. – С. 352https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39912У роботі вивчено ефективність використання композиційних сумішей лляного, ячмінного та рисового борошна для регулювання харчової, біологічної цінності, функціонально-технологічних і реологічних властивостей фаршів для посічених напівфабрикатів на основі м’яса птиці. The paper studied the effectiveness of using composite mixtures of flax, barley and rice flour to regulate the nutritional, biological value, functional-technological and rheological properties of minced meat for chopped semi-finished products based on poultry meat.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввикористання рослинних добавоккомпозиційна сумішпосічені напівфабрикатиcomposite mixturechopped semi-finished productsuse of plant additivesУдосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням композиційної сумішіThesis