Олійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід Вікторович2012-06-212012-06-211995Олийничук, С. Т. Ферментація мелясного сусла / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовський //Харчова і переробна промисловість. - 1995. - № 7. - С. 9-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1734З використанням основних елементів гнучкої технології вчені інституту розробляють нову технологію двоступінчастої ферментації, яка вперше дасть змогу одержувати хлібопекарські дріжджі з одночасним вмістом спирту в зрілій бражці до 10— 10,5 об. %. Using the basic elements of flexible technology institute scientists are developing a new two-stage fermentation technology, which will allow for the first time to get baking yeast alcohol content while in brazhtsi mature to 10 - 10.5 vol. %.otherмелясне суслоmelyasne wortспиртова ферментаціяспиртове бродінняalcoholic fermentationalcoholic fermentationФерментація мелясного суслаArticle