Ферментація мелясного сусла - Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович (My University, 1995)
З використанням основних елементів гнучкої технології вчені інституту розробляють нову технологію двоступінчастої ферментації, яка вперше дасть змогу одержувати хлібопекарські дріжджі з одночасним вмістом спирту в зрілій бражці до 10— 10,5 об. %. Using the basic elements of flexible technology institute scientists are developing a new two-stage fermentation technology, which will allow for the first time to get baking yeast alcohol content while in brazhtsi mature to 10 - 10.5 vol. %.
Keywords: мелясне сусло; melyasne wort; спиртова ферментація; спиртове бродіння; alcoholic fermentation; alcoholic fermentation