Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаЯнюк, Тетяна ІванівнаТерлецька, Віта АльбертівнаКовбаса, Володимир Миколайович2012-12-172012-12-172008Харчові продукти нового покоління / І. М. Зінченко, Т. І. Янюк, В. А. Терлецька, В. М. Ковбаса // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25, Ч. 1. – С. 83–84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4435Розглянуто основні проблеми харчування, а також можливість та переваги використання їстівних грибів як основної складової нової групи харчових продуктів. In this article was studied the main problems of nutrition and analysed opportunity and preferences of using mushrooms as raw material for new group of food products.uk-UKгрибиmushroomsхарчові концентратибілкиfood concentratesproteinsкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХарчові продукти нового поколінняArticle