Естетика буденності та сучасне мистецтво - Бабушка, Лариса Дмитрівна (My University, 2009)
У дослідженні аналізується той аспект повсякденної культури, котрий не вивчається людиною спеціально (за виключенням мігрантів), а засвоюється стихійно в процесі дитячого виховання і освіти, спілкування з рідними, соціального середовища, колегами та коригується впродовж всього життя індивіда за інтенсивністю його соціальних контактів.
Keywords: феномен буденності; естетика буденності; сучасне мистецтво; феномен повседневности; эстетика повседневности; современное искусство; fhenomenon of everyday life; aesthetics of everyday life; contemporary art; кафедра гуманітарних дисциплін