Симаненко, Катерина Сергіївна2021-06-042021-06-042020Симаненко, К. С. Проект цеху зброджування відновленого яблучного соку та купажування інгредієнтів для отримання плодово-ягідного вина потужністю 20 тис. дал на рік : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Симаненко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2020. – 90 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34323otherплодово-ягідне виноконцентрат яблучного сокусік чорної смородинивисокоспиртуозні виноматеріаликупажуванняживлення для дріжджівкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху зброджування відновленого яблучного соку та купажування інгредієнтів для отримання плодово-ягідного вина потужністю 20 тис. дал на рікOther