Удосконалення споживних властивостей бальзамів для волосся - Аннєнкова, Надія Борисівна (My University, 2011)
У промислових умовах ТОВ ЛФ ,,Контур-Дельта”, м. Луганська виготовлено бальзам ,,Родзинка” з удосконаленими споживними властивостями. Він містить натуральні природні компоненти, сприяє росту та відновленню волосся і цілком безпечний у споживанні. In the industrial conditions of Limited Liability Company “Contour-Delta” of Lugansk is created the balsam ,,Rodzynka” on the basis of components of natural origin which not only helps hair to grow and becomes stronger but is also enough safe in usage.
Keywords: безпечність; бальзам; волосся; safety; salve; hair; кафедра експертизи харчових продуктів