Новікова, Валерія ГеннадіївнаОболкіна, Віра Іллівна2019-12-112019-12-112019Новікова, В. Г. Дослідження впливу борошна з насіння нуту на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Г. Новікова, В. І. Оболкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. – С. 209.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30520Досліджено вплив нутового борошна на структурно-механічні властивості здобного тіста та оптимальні умови його приготування. За результатами досліджень встановлено доцільність застосування борошна з нуту для створення нового асортименту здобного печива з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. The effect of chickpea flour on the structural and mechanical properties of the dough and the optimal conditions for its preparation have been investigated. According to the results of research, it is established that the use of chickpea flour for creating a new range of cookie with high nutritional and biological value.uk-UKнетрадиційна сировинаструктурно-механічні властивостігуміарабікборошно з насіння нутуборошняні кондитерські виробиunconventional raw materialsstructural and mechanical propertiesgum arabicchickpea flourflour confectioneryкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу борошна з насіння нуту на структурні властивості тіста для здобного печиваThesis