Черевко, Олександр ІвановичПогожих, Микола ІвановичЄвлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичАкмен, Вікторія ОлександрівнаШевченко, Юлія Вікторівна2013-02-012013-02-012010Патент на корисну модель 53822 Україна, МПК A21D 13/08 (2006.01) Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату / Черевко О. І., Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В., Акмен В. О., Шевченко Ю. В. ; власник Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № u201001976 ; заявл. 23.02.2010 ; опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5928Опис до патенту на корисну модель.Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making chocolate and confectionary coating on base of fat half-finished product.uk-UKкондитерська глазурconfectionery coatingкомпозиціяжировий напівфабрикатшоколадна глазурcompositionfat semi-finished productchocolate coatingкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиКомпозиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 53822)Other