Хрип'юк, Вікторія Іванівна2016-02-182016-02-182015Хрип’юк, В. І. Формування інноваційного та конкурентоспроможного потенціалу харчових підприємств / В. І. Хрип’юк // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 264-265.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22302Головною рушійною силою на шляху до цивілізованих ринкових відносин є розвиток підприємництва. The main driving force towards a civilized market relations is the development of entrepreneurship.otherінноваційний потенціалхарчова промисловістьконкуренціяinnovation capacityfood industrycompetitionФормування інноваційного та конкурентоспроможного потенціалу харчових підприємствThesis