Формування іншомовної компетенції в аспекті розвиваючого навчання - Юрчук, Людмила Володимирівна; Яненко, Лариса Петрівна (My University, 2015)
За останні роки маємо певні зміни у технологіях навчання іноземним мовам як відповідь на значне посилення вимог до мовної компетенції. Досконале знання мови є важливим інструментом як для успішного міжнародного спілкування, так і для швидкого трансферу новітніх технологій. In recent years, we have some changes in technology teaching foreign languages in response to the significant strengthening of the requirements for language competence. Perfect knowledge of the language is an essential tool for successful international communication, and for rapid transfer of new technologies.
Keywords: іншомовна компетенція; технології навчання; foreign language competence; technology training; кафедра іноземних мов професійного спрямування