Проблеми створення інтегрованих систем в цукровій промисловості та підготовки кадрів - Ладанюк, Анатолій Петрович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2005)
Розглянуті питання впровадження сучасних мікропроцесорних систем управління в системи автоматизації цукрових заводів і питання підготовки кадрів для роботи з ними. Showing questions of introducing sovremennыh OPC management systems in system automation sugar factories and training of personnel issues for robots with them.
Keywords: мікропроцесорнна система; система автоматизації; цукровий завод; OPC system; system automation; sugar factory; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка