Прядко, Владислав ОлександровичРоманова, Зоряна Миколаївна2016-06-212016-06-212016Прядко, В. Шляхи півищення колоїдної стійкості пива до помутнінь в процесі зберігання / Владислав Прядко, Зоряна Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 239.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23683Головним результатом досліджень стало підтвердження того, що препарат на основі галотаніну допомагає підвищити колоїдну стійкість пива до помутніть в процесі зберігання. Відбувається це внаслідок його здатності зв’язувати і видаляти небажані фракції високомолекулярних поліфенолів і поліпептидів.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивоколоїдна стійкість пивапомутніннягалотанінзберіганнясуслоколлоидная стойкость пивапомутнениегалотаниныхраненияbeercolloidal stability of beerturbidityhalotaninstoragemashШляхи півищення колоїдної стійкості пива до помутнінь в процесі зберіганняThesis