Шляхи півищення колоїдної стійкості пива до помутнінь в процесі зберігання - Прядко, Владислав Олександрович; Романова, Зоряна Миколаївна (My University, 2016)
Головним результатом досліджень стало підтвердження того, що препарат на основі галотаніну допомагає підвищити колоїдну стійкість пива до помутніть в процесі зберігання. Відбувається це внаслідок його здатності зв’язувати і видаляти небажані фракції високомолекулярних поліфенолів і поліпептидів.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; пиво; колоїдна стійкість пива; помутніння; галотанін; зберігання; сусло; коллоидная стойкость пива; помутнение; галотанины; хранения; beer; colloidal stability of beer; turbidity; halotanin; storage; mash