Вплив управління на ефективність діяльності підприємств - Гуткевич, Світлана Олександрівна; Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2013)
В статті досліджено питання впливу управління на ефективність діяльності підприємств. Розглянуто методи, функції управління, стратегії. The article investigates the influence of questions on the effectiveness of the enterprises’ management. In it deals with the methods and functions of management, strategies.
Keywords: управління; ефективність; стратегія; функції; методи; підприємства; management; effectiveness; strategy; functions; methods; enterprises; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра міжнародної економіки