Національний університет харчових технологій2021-12-242021-12-242021Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2021 р. // Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Національний Еразмус+ офіс в Україні. – Київ : НУХТ, 2021. – 179 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36827В збірнику представлено тези доповідей Першої міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні», що проходила 30 листопада 2021 р. у Національному університеті харчових технологій, Київ, Україна (онлайн) у рамках проекту програми ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль (#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE). В представлених матеріалах висвітлено актуальні питання та результати досліджень щодо регулювання використання, практичних рекомендацій застосування, контролю харчових добавок в різних галузях харчової промисловості країн Європейського Союзу та України.otherхарчова промисловістьfood industryхарчові добавкиnutritional supplementsхарчові волокнаdietary fiberорганічне виробництвоorganic productionвиробництво харчових добавокproduction of food additivesПроблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в УкраїніBook