Безаварійна зупинка харчових підприємств у надзвичайних ситуаціях - Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Авдієнко, Світлана Олексіївна (My University, 2012)
Аналізуються небезпечні фактори, що приводять до порушень в роботі харчових підприємств. Приведена схема безаварійної зупинки підприємств м'ясної галузі. Hazards are analyzed, leading to malfunction of food businesses. Present trouble-free circuit stops the meat industry enterprises.
Keywords: надзвичайна ситуація; біологічні небезпеки; безаварійна зупинка; emergencies; biological hazards; accident-free stop; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу