Слободян, Ольга ПетрівнаНещадим, Лариса ПетрівнаЗаєць, Віра АнатоліївнаАвдієнко, Світлана Олексіївна2013-12-262013-12-262012Безаварійна зупинка харчових підприємств у надзвичайних ситуаціях / О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, В. А. Заєць, С. О. Авдієнко // Безпека життєдіяльності. - 2012. - № 10. - С.30-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12553Аналізуються небезпечні фактори, що приводять до порушень в роботі харчових підприємств. Приведена схема безаварійної зупинки підприємств м'ясної галузі. Hazards are analyzed, leading to malfunction of food businesses. Present trouble-free circuit stops the meat industry enterprises.otherнадзвичайна ситуаціябіологічні небезпекибезаварійна зупинкаemergenciesbiological hazardsaccident-free stopкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра технології харчування та ресторанного бізнесуБезаварійна зупинка харчових підприємств у надзвичайних ситуаціяхArticle