Стратегічний потенціал підприємства в системі антикризового управління - Еш, Світлана Миколаївна; Гнатенко, Олена Андріївна (My University, 2014)
Розглянуто сутність стратегічного потенціалу підприємств в системі антикризового управління, обґрунтовано проблеми визначення стратегічного потенціалу в умовах ринкової конкуренції. Examination essence strategically potential of the enterprises in anti-crisis management system, problems definitions strategically potential in the conditions of the market competition are grounded.
Keywords: антикризове управління; кризові явища; стратегічний потенціал; anti-crisis management; crisis phenomena’s; strategically potential; кафедра фінансів