Савчук, ГаннаКовальчук, Світлана СтепанівнаМудрак, Тетяна ОмелянівнаКириленко, Роман Григорович2016-07-022016-07-022015Інтенсифікація процесів зброджування сусла шляхом активації спиртових дріжджів / Ганна Савчук, Світлана Ковальчук, Роман Кириленко, Тетяна Мудрак // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 227-228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23760Для зброджування сусла високих концентрацій велике значення має фізіолого-біохімічна активність дріжджів. Використання нових рас дріжджів оптимізація їх культивування дозволяє підвищити вихід спирту та покращити його якість. Повноцінне азотне живлення є важливим фактором регулювання процесів розмноження дріжджів і їх фізіологічної активності. For the fermentation of wort of high concentrations is of great importance, physiological and biochemical activity of the yeast. The use of new races of yeast optimization of cultivation allows to increase the alcohol yield and improve its quality. Full nitrogen nutrition is an important factor in the regulation of processes of reproduction of yeasts and their physiological activity.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваінтенсифікаціядріжджісуслоwortintensificationyeastІнтенсифікація процесів зброджування сусла шляхом активації спиртових дріжджівOther