Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2012-06-062012-06-062008Гавва, О. О. Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 65-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1205Досліджені шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок за рахунок використання речовин, що вносяться до рецептурного складу виробів (вологоутримуючих, гігроскопічних, носіїв ферменту інвертази, поверхнево-активних речовин) та раціонально підібраного способу пакування та пакувальних матеріалів. Досліджено вплив вищевказаних досліджуваних речовин на основні показники якості виробів протягом терміну зберігання та технологічні параметри виготовлення цукерок. Встановлене їх раціональне дозування та визначений подовжений гарантійний термін зберігання нових видів неглазурованих цукерок.uk-UKтермін зберіганняperiod of storageнеглазуровані цукеркигігроскопічні речовинивологоутримуючі речовинифермент інвертазапакувальні матеріалиnot glazed sweetshygroscopic substancesmoisture-holding substancesenzyme invertazapacking materialsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівШляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок