Ідентифікація впливу інформаційної системи на фактори зовнішнього та внутрішнього середовища організації - Турчина (Побережна), Марія Петрівна (My University, 2009)
Розглянуто вплив інформаційної системи на чинники зовнішнього і внутрішнього середовища організації з метою виявлення найбільш суттєвих сфер впливу. Проведено вивчення взаємозв'язку інформаційної системи з чинниками зовнішнього і внутрішнього середовища організації.
Keywords: інформаційна система; внутрішнє середовище організації; зовнішнє середовище організації; фактори зовнішнього та внутрішнього середовища організації; информационная система; внутренняя среда организации; внешняя среда организации; факторы внешней и внутренней среды организации; informative system; internal environment of organization; environment of organization; factors of external and internal environment of organization; кафедра економіки праці та менеджменту